Mens vi koser oss med hva høsten har å by på vet vi også at vinteren kommer like rundt hjørnet. Og jeg både elsker og hater denne årstiden. Jeg elsker den fordi det er vakkert når snøen ligger, vintersola skinner og det er stjerneklare netter. Jeg hater den fordi hud, hår og immunforsvar virkelig får gjennomgå! Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele mine tre must haves i tiden fremover :-)

#1 - Good For Me Betakaroten
Dette produktet forbindes vel aller helst med sommer, sol og brunfarge. Men sannheten er at dette også er et veldig bra vitamintilskudd som også styrker immunforsvaret over tid. Bruker du betakaroten gjennom vinteren er du godt forberedt når solen titter frem igjen og vil beskytte deg mot solforbrenning og soleksem. To fluer i en smekk :-) Jeg kjøpte min her.

#2 - Gliss Daily Oil Elixir
Denne oljen bruker jeg til ALT! Et vidunderprodukt og en prisvinner! Først og fremst bruker jeg den i hårtuppene etter jeg har dusjet, men kan også brukes i tørt hår om det fliser seg eller blir statisk. Det hender seg også at jeg får tørre flekker i ansiktet i kulden og da er den super å smøre på de utsatte områdene, gjerne før du legger deg. Sprukne neglebånd er også et svært irriterende vinter-fenomen så smør på oljen når problemet melder seg eller gjør det til en vane før du går til sengs. Du får kjøpt den alle plasser som selger hårprodukter (H&M, Cubus, Vita).

#3 - Joico Dry Oil Spray
Denne tørroljen kjøpte jeg på anbefaling fra min frisør i vinter og sverger til denne i år også. Håret blir gjerne litt blassere om vinteren og det er ikke like mye shine og "liv" i håret som vi er vant til. Spray denne over når du er ferdig med å style det og vips så har du nydelig shine som holder hele dagen/kvelden. I tillegg beskytter den både normalt og farget hår mot slitasje. Denne kommer også i en mindre flaske som passer perfekt i vesken :-) 

Håper dere likte tipsene!

Love C.

 

Silje Moen

28.10.2015 kl.23:02
herlig!

Charlotte

28.10.2015 kl.23:10
Silje Moen:
:-)

Sofie Caroline Nilsen

28.10.2015 kl.23:13
Takk for tips :)

lisarorvik

28.10.2015 kl.23:14
Kjempe fint innlegg, ønsker deg en fin kveld <3

Charlotte

29.10.2015 kl.19:28
lisarorvik: Takk Lisa, det var hyggelig! Du også! <3

Charlotte

29.10.2015 kl.19:28
Sofie Caroline Nilsen:
Bare hyggelig! :)

Skriv en ny kommentar

hits