I helgene er det gitt at man kan kose seg litt ekstra, men det er viktig for samboeren min og meg å spise god mat hverdagen også. Vi spiser ofte sent (mellom 19.00-og 21.00) og ofte etter trening. Rå rask, enkel og næringsrik mat er viktig. Jeg blir svært utålmodig på kjøkkenet SPESIELT når jeg er skikkelig sulten. Da orker jeg ikke at ting tar tid og jeg vil helst bare kaste i meg et eller annet kjappest mulig. Da er god planlegging og et kjøleskap med tilgjengelige råvarer viktig!

Denne middagen tok oss 10-15 minutter å lage og har masse deilige smaker, protein, gode karbohydrater og deilige grønnsaker! 

Til denne middelhavsinspirerte retten trenger du:

♥ 1 pakke kylling - vi brukte cajunmarinert lårfilet uten skinn og ben fra Solvinge
♥ Søtpoteter etter behov ( vi brukte ca 400 gram) 
♥ 1 rød paprika
♥ 1/2 rød løk
♥ 1/2 gul løk
♥ 1/3 vårløk

♥ 2 store tomater
♥ 1/2 agurk
♥ Fetaost

Slik gjør du:

Forvarm ovnen som anvist på pakken og la kyllingen stå i en ildfastform i 10 minutter. Mens kyllingen varmes hakker du opp grønnsakene og har det i en bolle. Dressingen kan lages som en vinaigrette, men vi synes det holdt med å helle litt olje fra fetaosten og blande med litt sitronsaft :-) Sett søtpoteten i mikroovnen mellom to tallerkener (en som poteten ligger på og en som du tar over slik at poteten blir dampet) på max i 5 minutter helt til slutt. La kyllingen hvile litt og klem gjerne litt sitron over.

Server!

 Håper det smaker! 

Love C.

 

 

Skriv en ny kommentar

hits