I helgene er det gitt at man kan kose seg litt ekstra, men det er viktig for samboeren min og meg spise god mat hverdagen ogs. Vi spiser ofte sent (mellom 19.00-og 21.00) og ofte etter trening. R rask, enkel og nringsrik mat er viktig. Jeg blir svrt utlmodig p kjkkenet SPESIELT nr jeg er skikkelig sulten. Da orker jeg ikke at ting tar tid og jeg vil helst bare kaste i meg et eller annet kjappest mulig. Da er god planlegging og et kjleskap med tilgjengelige rvarer viktig!

Denne middagen tok oss 10-15 minutter lage og har masse deilige smaker, protein, gode karbohydrater og deilige grnnsaker!

Til denne middelhavsinspirerte retten trenger du:

♥ 1 pakke kylling - vi brukte cajunmarinert lrfilet uten skinn og ben fra Solvinge
♥ Stpoteter etter behov ( vi brukte ca 400 gram)
♥ 1 rd paprika
♥ 1/2 rd lk
♥ 1/2 gul lk
♥ 1/3 vrlk

♥ 2 store tomater
♥ 1/2 agurk
♥ Fetaost

Slik gjr du:

Forvarm ovnen som anvist p pakken og la kyllingen st i en ildfastform i 10 minutter. Mens kyllingen varmes hakker du opp grnnsakene og har det i en bolle. Dressingen kan lages som en vinaigrette, men vi synes det holdt med helle litt olje fra fetaosten og blande med litt sitronsaft :-) Sett stpoteten i mikroovnen mellom to tallerkener (en som poteten ligger p og en som du tar over slik at poteten blir dampet) p max i 5 minutter helt til slutt. La kyllingen hvile litt og klem gjerne litt sitron over.

Server!



Hper det smaker!

Love C.

Skriv en ny kommentar

hits