Ingenting er deiligere enn vite at helgen er kommet og at du kan kose deg litt ekstra, slappe av og ta livet med ro. En deilig middag, en flaske vin og en god film er fredagskvelden p sitt beste!



Saltbakte poteter♥ Brokkolipurre♥ Ovnsbakte tomater med parmesan♥ Indrefilet av svin

Til to personer trenger du:

♥ Ca. 500 gram indrefilet av svin
♥ En hel fersk brokkoli (kan ogs bruke frosne)
♥ 2 store tomater
♥ Poteter etter behov, vi brukte norske sm poteter. Amadine kan ogs vre et alternativ
♥ 80 gram parmesan (skal dekke godt over tomatene)

♥ Smr og olje til steking
♥ Salt og pepper
♥ Havsalt til potetene

Slik gjr du:

Ta en kjele og fyll opp med vann slik at det dekker godt over potene. Ha i havsalt slik at saltet er ca 50% av vannmengden. La potetene koke med lokk i 45 min. Ta kjttet og gni det inn med litt salt og pepper. Brun kjttet i en stekepanne og legg det i enildfast form. Vi hadde ogs hele hvitlksfedd i formen. Sett i steketermometer og la kjttet steke p 125 grader til temperaturen er 63-65 grader. I mellomtiden skjrer du tomat og legger i en form og drysser over osten. Kok opp brokkoli til den er mr og mos den med stavmikser med litt smr, salt og pepper. Nr kjttet er ferdig tar du det til side og lar det hvile i 10 minutter. Sett tomatene inn i ovnen og skru opp til 180 grader. Tomatene er ferdige nr osten er gyllen :-)





Hvordan var fredagskvelden din? :-)



Skriv en ny kommentar

hits