Etter forrige sminkevideo fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage et innlegg som viste hvordan jeg gjorde meg klar på 5 minutter. Skal jeg være helt ærlig, så skjer aldri det. De gangene jeg bruker 5 minutter så er det fordi jeg enten skal på trening i helgene, skal ut å gå en lang tur i skogen, eller til legen om jeg er syk? Jeg går heller helt uten sminke om jeg første ikke kan kjøre all inn ;-)
Jeg liker å bruke tid foran speilet, men tenkte jeg skulle ta utfordringen likevel. 

Det som er viktig om du skal bruke få produkter og være superrask foran speilet er at du kjenner ditt eget ansikt godt og vet hvilke partier det er viktigst for deg å fremheve. Sminke handler om å fremheve dine gode sider og jevne ut og dekke over det du ikke vil fremheve så godt. 

Jeg vil fokusere på 3 ting:

♥ Jevne ut hudtonen min, få litt farge i kinnene
♥ Markere bryn (dette gjør mye med et ansikt!)
♥ Markere øyne 

ANSIKT:

1. Gå over med en drøy fuktighetskrem og legg på primer. Selv om du ikke skal bruke mye produkt er det likevel en fordel om de produktene du påfører sitter gjennom hele dagen. 
2. Jeg bruker en løs pudderfoundation som er enkel å påføre og som smelter godt inn i huden. Mineralprodukter etterlater et fresht resultat selv om du bruker lite produkt. Her bruker jeg en varm farge som har gultoner i seg fordi jeg vil dekke over det røde i ansiktet mitt.
3. Jeg går over med en concealer som har lysreflekterende pigmenter i seg for å få et åpent blikk, ta vekk mørke ringer under øynene. Denne kan du også legge rundt nesekrokene og på neseryggen.  
4. Ansiktet avsluttes med et friskt solpudder med litt shimmer for å få en varm glød. Denne påfører jeg lett under kinnbena. 

BRYN OG ØYNE:

1. Jeg går lett over med en brynsblyant for å legge farge der jeg ønsker å fylle inn brynet mitt. Er du så heldig at du har fine, fyldige bryn trenger du bare å børste de litt.
2. Børst hårene oppover og legg de ned med en brynsgel (du kan også ta litt hårspray på kosten og børste brynene om du ikke har brynsgel).
3. Jeg bruker en maskara med tykk kost for å få volum på vippene raskt. Bruker maskaraen på øvre og nedre del av vippene. Jeg kan ofte synes det ser litt "halvveis" ut uten eyeliner på den øvre vippekanten så derfor jobber jeg fargen godt inn både over og under de øvre vippene.

Gå til slutt over med en stor kost for å blende godt ut ved ørene og nedover halsen. Avslutt med en lett lipgloss i favorittfargen. 
SMIL i speilet og du er RADY TO GO ♥

 

 

 Selv om dette var noe annerledes så synes jeg ikke det ble så verst - kanskje dette blir min nye sminkerutine? :-)

lisarorvik

14.11.2015 kl.13:55
Du er så vaker og fin <3

Charlotte

14.11.2015 kl.16:34
lisarorvik:
Så skjønn du er Lisa! <3

Skriv en ny kommentar

hits